V roku 2014 Petar Georgiev a Radostin Milkov zahájili svoj vlastný projekt. Po získaní dostatočných skúseností na rôznych miestach po celom svete vrátane USA, Nového Zélandu, Číny, Rakúska a Malty sa dvaja priatelia začali venovať bulharskej scéne, prinášajúc množstvo čerstvých nápadov. Rozhodli sa, že je najvyšší čas, aby miestne odrody ako Mavrud a Rubin získali pozornosť, ktorú si zaslúžia, a to ako zo strany širokej verejnosti, tak aj od vinárskych odborníkov.
Mladí vinári sa vydali na cestu bulharskými vinincami, aby našli hrozno z nedotknutých terroirov pre svoje vína - 40-ročný vinohrad s Mavrudom neďaleko dediny Novi Izvor a ďalší 40-ročný vinohrad s Rubinom pri dedine Brestovica.
Rok 2020 označil debut bieleho vína pod značkou Georgiev/Milkov z osobitne zaujímavej odrody - tzv. Červený Misket. Ide o hrozno, ktoré na týchto územiach rastie už mnoho rokov, ale len málokedy sa vinárstvam podarilo s ním pracovať. Petarovi a Radostinovi sa vďaka ich štýlu darí, aby všetky ich vína pôsobili moderným dojmom a pili sa elegantne, odhaľujúc pravosť a krásu pôvodných bulharských odrôd.