V moravskom regióne, kde kedysi vládli staré moria, sa nachádza vinárstvo obohatené o svoju históriu a jedinečný terroir. Vápnitá, piesočnatá pôda, bohatá na fosílie lastúr, je základom pre osobité vinohradníctvo.
Tento terén, súčasť terroiru Bzenec, sa vyznačuje ľahkou, piesočnatou pôdou a suchým podnebím, čo prispieva k jedinečnej kvalite a chuti ich vín.
Vinice na Kněží Hore s bohatou históriou boli kedysi viac ako storočie, počnúc 17. storočím, opatrované jezuitmi. Vinárstvo založené v roku 2012 sa zameriava na prívlastkové prémiové vína z vinohradov Moravského Slovácka. V Bzenci a Strážnici pestujú na 18 hektároch odrody ako Rizling, Hibernal, Johanniter, Kerner, Rulandské, Sylvánske zelené, Modrý Silvaner a Muškát žltý.
Filozofia vinárstva sa sústreďuje na víno ako symbol radosti a spoločenského spojenia, nielen na nápoj. Obhajujú vychutnávanie rôznych chutí a vôní vína, oceňujú jeho úlohu pri spoločenských stretnutiach a rozjímaní, stelesňujú múdrosť, mladosť a šťastie.